Meet team Red Productions

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe introductie. Het team van Red Productions heeft ondanks de coronaperiode niet stil gezeten. We zijn druk bezig geweest met het vernieuwen van onze website, het creëren van content en natuurlijk met het ondersteunen van prachtige events op gebied van audio, licht, podia en video.

Op dit moment bestaat ons team uit drie toppers: Rodney van Zwol, Rien van Nieuwenhuizen en Demi Grootscholten. Hierbij voor jullie een korte introductie:

Rodney van Zwol is de founding father van Red Productions. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak gaat hij geen uitdaging uit de weg, denkt graag mee met zijn klanten en voelt zich als een vis in het water als het gaat om audio.

Rien van Nieuwenhuizen is een expert op audiogebied. Voor ieder evenement komt hij met een oplossing en geen uitdaging is te gek. Daarnaast werkt hij iedere aanvraag tot in de puntjes uit voor onze klanten!

Demi Grootscholten is onze marketingvrouw. Van ieder event schiet ze mooiste plaatjes en video’s om zo het portfolio van Red Productions voor jullie in beeld te brengen. Daarnaast is ze altijd bereid om te helpen en draait haar hand nergens voor om.

Wij kijken erg uit om voor onze klanten aan de slag te gaan en van ieder event een memorabel moment te maken!

Vind je dit bericht interessant?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Onze experts weten precies hoe je met jouw evenement jouw publiek kippenvel bezorgt. 

Lees meer