Passende speaker voor ieder evenement/installatie

Red Productions ondersteunt zowel corporate evenementen als publieksevenementen. Voor ieder event zorgt Red Productions voor een passende oplossing. Op audiogebied betekent dit naast het juiste geluid voor een ruimte/toepassing ook de juiste uitstraling. Voor publieksevenementen zal eerder voor een groter systeem gekozen worden en voor corporate een slanker, subtieler systeem.

Daarnaast kan bij Harmonic Design, het audiomerk van Red Productions, in de fabriek iedere speaker in een RAL kleur geproduceerd worden. Voor de verhuur heeft Red Productions standaard zwart. Maar voor vaste installaties wordt er steeds vaker gekozen voor een specifieke kleur die past bij de uitstraling van een locatie. Naast de speaker zelf kunnen ook de brackets, waarmee de speakers op ondergronden bevestigd kunnen worden, in dezelfde kleur gemaakt worden.

Door deze toepassing is Harmonic Design een multi-inzetbaar audiomerk, zowel voor verhuur als install.

Vind je dit bericht interessant?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Onze experts weten precies hoe je met jouw evenement jouw publiek kippenvel bezorgt. 

Lees meer