Theater Rotterdam waarborgt hygiëne met Li.LAC

Theater Rotterdam heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. Om virus-en bacterievrij gebruik van microfoons en beltpacks te waarborgen heeft Theater Rotterdam een Li.LAC Disinfector aangeschaft. Hierdoor kunnen deze items vrij van potentiële ziekteverwekkers worden aangeboden aan de medewerkers van bezoekende gezelschappen en uiteraard aan de eigen acteurs. Li LAC zorgt ervoor dat de microfoons na behandeling voor 99,99% bacterie- en virusvrij zijn. Theater Rotterdam kiest specifiek voor dit product vanwege de snelle werking en eenvoudige bediening. De bediening wijst zichzelf en er is nauwelijks instructie nodig. 

De technici, maar eigenlijk iedereen binnen Theater Rotterdam, kan werken met het Li LAC systeem. Hierdoor kunnen microfoons, beltpacks, maar bijvoorbeeld ook (intercom-)headsets, efficiënt gedesinfecteerd worden. Niet alleen voor of na een repetitie, verhuring of uitvoering, maar indien nodig ook tijdens.  

Vind je dit bericht interessant?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Onze experts weten precies hoe je met jouw evenement jouw publiek kippenvel bezorgt. 

Lees meer