Jouw evenement een spektakel

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Geluid, licht, podia, presentatiemateriaal… is jouw evenement klaar voor een volledige ervaring voor het publiek? Red Productions zorgt voor een totaaloplossing voor jouw evenement.

Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken!

Geluid

Wij maken gebruik van het geluidsapparatuur van Harmonic Design, een bewezen product in de evenementenwereld én daar buiten voor een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek. Tijdens het evenement zijn onze professionals aanwezig voor de bediening van de apparatuur.

Geluidproductie Oratie professor Erasmus Universiteit Rotterdam door Red Productions

Licht

Hoe zorg je voor verlichting, passend bij het geluid, de sfeer en de stijl van je evenement? Red Productions verzorgt een lichtplan, passend bij het event wat jij voor ogen hebt. Zowel voor indoor events als voor outdoor events.

Opstelling presentatie met scherm/video en geluid door Red Productions aan de Hoeve Rijlaarsdam

Video

Van presentatieschermen van 10 meter breed, tot wegwijzers, beamers en kleinere beelden voor een presentatieruimte. Het video- en presentatiemateriaal van Red Productions zorgt voor een vlekkeloze ondersteuning.

Optreden Kenny B bij Bevrijdingsfestival door Red Productions

Podia

Een muziekevenement, festival, cultureel evenement, modeshow, een laag podium, verhoogd podium of meerdere podia. Wij zorgen voor een stevig podium waar sprekers, artiesten en bands zichtbaar zijn voor het hele publiek.