Over ons

Red Productions brengt uw productie tot leven.

Red Productions ondersteunt organisaties en producenten die van hun evenement een echte belevenis willen maken. Gedreven door passie creëert Red Productions volledige technische producties voor presentaties, modeshows, personeelsfeesten, productlanceringen, corporate events, theaterproducties en festivals.

Om uw creatieve idee het beste tot zijn recht te laten komen werken wij als verlengstuk van uw organisatie. Zo spreekt u met één partij voor al uw technische vraagstukken. Hierbij kiezen wij altijd voor kwaliteit, van het kleinste onderdeel tot de grootste systemen. Die keuze wordt gedreven door passie, het willen werken met de laatste techniek ten bate van uw productie.

Uiteraard is techniek slechts een deel van de beleving van uw gasten. Het productie proces waarborgt een plezierige samenwerking en een soepele, veilige uitvoering met louter professionals. Dat is waar wij voor staan.

Red Productions levert geluid, licht, podia en AV-apparatuur voor elke gelegenheid. Van een kleine presentatie in de boardroom tot festivals in binnen en buitenland. Mede door onze focus op creatieve, effectieve en energiezuinige oplossingen zorgen wij op bescheiden wijze voor behoud van onze omgeving en uw kosten.

Ontdek onze creatieve kijk op uw productie en ervaar onze baanbrekende technische middelen, soms met een snufje eigenzinnigheid.

Red Productions brengt uw creatieve idee tot leven!!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *