Archives

Red Productions

De Fabrique

De ICT masterclass was een meerdaags evenement in de Fabrique te Utrecht. Red Productions kreeg de opdracht de fabriekshal aan te kleden. Hierbij wilden wij de fabriek look intact houden en hebben daarvoor gekozen voor zwart backdrop, witte voile banen die zowel aan de bovenkant als onderkant aangestreken zijn met LED spots, een driehoekig podium, en divers licht en gevlogen audio in truss.

Château Jemeppe

Château Jemeppe te België was een prachtige locatie om een meerdaags congres te houden met feestavond. Het was een eer om deel te mogen nemen aan dit evenement.

De foto’s geven precies weer waar de klant naar heeft gevraagd.

Red Productions

Delfsail 2016

DelfSail 2016 is een enorm succes geweest. Met man en macht hebben we een geweldig evenement weten neer te zetten dat door duizenden mensen is bezocht. Met trots publiceren wij een aantal foto’s van dit mega spektakel. Red Productions heeft het licht, geluid en podia voor zowel binnen als buiten onder z’n hoede genomen. Gezien het aantal positieve reacties kunnen wij stellen dat ook dit zeer naar tevredenheid is geweest van zowel de opdrachtgever als de bezoekers. We kijken uit naar het volgende Wagenborg evenement.

 

Red Productions

Red Productions in kleine congres setting

Red Productions levert voor diverse doeleinden audiovisuele apparatuur en technici van grootschalig tot een intieme zetting. Al 10 jaar werkt Red Productions met veel plezier voor deze bank. Hier laten wij een impressie zien om met weinig middelen een kale ruimte meer kleur te geven.

Kv2 audio en Harmonic Design zijn de 2 merken waar Red Productions achter staat m.b.t. de perfecte geluidsweergave.

Prolights accu LED spots (uplights genoemd) zijn hiervoor gekozen zodat er geen kabels zichtbaar zijn. Hierdoor verminder je de hinder van bekabeling op de vloer zodat de gasten er geen last van hebben. Deze LED spots zijn in iedere kleur in te stellen voor de juiste sfeer. Op deze foto’s ziet u de spots in het blauw en paars.

red productions

Top 200 CEO congres hangar 2

Hangar 2 is een prachtige locatie om van niets iets te maken. Red Productions heeft hiervoor een bijzonder audioplan bedacht om aan de wensen van de klant te voldoen. In de plenaire zaal met met een oppervlakte van 25mø waarin 4 podia geplaatst zijn was dit een uitdaging.

Met de kennis die Red Productions door de jaren heen heeft vergaard was dit geen probleem en is naar wens van de klant uitgevoerd.

Red Productions heeft voor dit evenement KV2 audio gebruikt vanwege het zeer duidelijk weergeven van van de sprekers. De ESM12 speaker (8 stuks) waren voor dit evenement de meest geschikte speaker. In de diverse breakout rooms (7 stuks) waren ook KV2 speakers geplaatst. Wij hebben hiervoor de KV2 ESD36 gekozen. Dit is een zeer elegante en slanke speaker voor een hele duidelijke weergave van de spreker.

Red Productions kiest voor elke ruimte de juiste speaker voor het geschikte doeleinde daardoor worden er diverse soorten speakers gebruikt voor een evenement.

Red Productions is het verlengstuk van uw creatieve idee.

Bekijk met veel plezier de foto’s van dit mooie evenement.

Congres met 11 delay lijnen

Dit event maakt het bijzonder door zijn 11 delay lijnen te gebruiken. De spraakverstaanbaarheid is cruciaal.